“Per educar a un nen fa falta la tribu sencera”


Proverbi africà

Full d´inscripció de l´activitat Aloha Mental Arithmetic



Us fem arribar la informació i els fulls d'inscripció de l'activitat d'Aloha mental arithmetic, que ja sabeu que substitueix l'activitat de Nenoos. Podeu lliurar el vostres fulls en format digital al mail de l'AMPA o en format paper a la bústia de l'AMPA des del dia d'avui fins el divendres 21 d'octubre.

La memòria, la imaginació, la concentració... es poden entrenar amb el càlcul mental i l'aprenentatge de l'ús de l'àbac. Aloha mental arithmetic és un programa de desenvolupament mental que utilitza l'àbac i el càlcul mental per aconseguir que els infants entre 5 i 13 anys desenvolupin la seva intel·ligència al màxim. D'aquesta manera, es perfecciona la memòria, la creativitat, l'atenció i la concentració, però també els aspectes no verbals de la comunicació i la intuïció. Quan entrenen aquestes capacitats, el nens i nenes milloren en totes les assignatures, especialment en les matemàtiques, però també en la resta d'aspectes de la seva vida. Després dels sis primers mesos de classe, aquesta millora comença a ser visible a nivell escolar. La clau, aprendre tot jugant: la motivació és l'eix principal de l'aprenentatge dels infants.

Dos modalitats de cursos/tallers:
1)    Proposta de realitzar el Programa, dues hores a la setmana en els dos cicles, Tiny Tots (5 i 7 anys, és a dir, p5-2n) i Kids (8 o més anys, a partir de 3er).
2)    Proposta de realitzar els Tallers de beneficis, una hora a la setmana, adreçat a nens majoritariament de p4, p5

Preus
1)    Programa dues hores setmana, 48 euros/mes, amb descompte del 30% de la quota per el segon germà inscrit. Tot el material del programa (motxila, abac, llibres de cada nivell, samareta, colors, i altre material) té un cost de 39,90 euros per dos anys, o quatre nivells
2)    Tallers de beneficis, una hora, 30 euros/mes. El cost del material, és de 10 euros, per als 4 tallers, que inclou, llibres de beneficis i de test de velocitat i dictat de nombres, estoig amb àbac i caixa de colors.

FULL INSCRIPCIÓ CURS MÈTODE

FULL INSCRIPCIÓ CURS TALLERS








Animeu-vos amb aquesta activitat tant interessant i educativa!!

NOTÍCIES DE GELIDA