“Per educar a un nen fa falta la tribu sencera”


Proverbi africà

Nou Web i nova App de l´AMPA

Després d'unes setmanes de rodatge i proves, us volem presentar dues noves eines de comunicació de l’AMPA: el web i l’app.




Ja podeu consultar totes les notícies de l’AMPA directament al web ampa.escolalesfonts.cat o mitjançant l’app per a dispositiu android AMPA Les Fonts, que rep automàticament totes les notícies publicades al web, entre d’altres funcions.

Al web podeu consultar les notícies per temàtiques (Extraescolars, Menjador, Materials, etc) i podeu comentar les notícies. De manera regular també es publiquen activitats per a famílies que es realitzen, bàsicament, a la comarca.

A l’app també podeu consultar les notícies (rebreu notificacions) i teniu accés a d’altres apartats (Estatuts, Contactes d’Extraescolars, Comunicacions, Calendari, etc). Especialment útil és l’apartat de descomptes que us permet estalviar amb el vostre carnet de soci/sòcia de l’AMPA.

Esperem que aquestes eines siguin d’utilitat per a vosaltres i us encoratgem a participar activament en les activitats que organitza l’AMPA. Esperem que us afegiu al grup de pares i mares que treballem a l’AMPA. Quanta més gent som, més feina podem fer! 




NOTÍCIES DE GELIDA