“Per educar a un nen fa falta la tribu sencera”


Proverbi africà

Extraescolars 2015-2016



Us presentem un avanç de la informació de les activitats extraescolars que tenim previst oferir pel pròxim curs. Cal tenir en compte que aquesta proposta és provisional. S’obrirà un període d’inscripcions a començament del curs 2015-2016 que es tancarà en data 25 de setembre. el dilluns 28 de setembre es confirmarà el calendari definitiu de les activitats que han sortit. Les butlletes d’inscripció les rebreu a principis de setembre.

INICACIÓ ESPORTIVA O MULTIESPORT (1r a 6è): Els nens i nenes s’iniciaran a l’esport d’una manera molt lúdica i senzilla a través del joc (esports: futbol sala, bàsquet, handbol, hoquei, patins i altres). 

PATINS (P5 a 6è): L’objectiu és la iniciació, consolidació i perfeccionament del patinatge realitzant diferents activitats lúdiques i esportives.

GIMNÀSTICA I LLIT ELÀSTIC (P3 a 6è), gimnàstica artística, estètica baby gym, tumbling, acrogym i llit elàstic: és un dels esports més complerts ja que es treballen tots els músculs del cos. Es treballen elements com rodes, verticals, mortals... També es treballen les coreografies i les series acrobàtiques més impressionants. Es una activitat inclusiva oberta a tothom, independentment de les capacitats inicials de les gimnastes. Es treballa la superació, el treball personal, l'esforç, la disciplina i el treball en grup. 

ROBÒTICA (1r a 6è): És una activitat innovadora, única i divertida. Els nens i nenes aprenen a treballar en equip, i desenvolupen la seva capacitat creativa. Han de ser capaços de dissenyar, construir i programar diferents robots. L’activitat pretén despertar l’interès per la ciència i la tecnologia.

TALLER CREATIU (P3 a 6è): Jugarem a ser artistes, ens aproparem al món de l’art i podrem arribar a descobrir la nostra manera personal d’expressar-nos. És una activitat que pretén experimentar amb materials diferents, observant, triant i creant amb les nostres mans a partir dels materials més primaris i senzills. Una altra manera de gaudir de la creativitat.

ANGLÈS KIDS&US (P3 a 1er, excepte alumnes més grans que tenen continuïtat): Kids&Us pretén transmetre l’anglès als nens a través de jocs, cançons i activitats estimulants adaptades a cada grup d’edat. Totes les activitats que es duen a terme a la classe estan pensades per anar consolidant tot allò que s’ha estat treballant i a la vegada anar ampliant el coneixement de l’idioma. En el nostre mètode, res es fa perquè sí; tot té la seva raó de ser.

ANGLÈS JUNIOR (2n a 6è): Ofereixen un reforç escolar seguint el programa “Aprendizaje Integrado de Contenidos y Lengua (AICL)” i basant-se en les Inteligencies Múltiples de Gardner per treballar les competències apresses a l’Escola en anglès. Amb aquest programa els alumnes treballen les assignatures fent us de la llengua anglesa com a llengua vehicular dins i fora de l’aula. 

NENOOS (P3 a 6è): NENOOS Soroban passa a ser NENOOS 360o que és un programa orientat al treball de capacitats específiques i desenvolupament personal a través d’un enfocament “MIND+BODY+EMOTION”. Es treballen exercicis de concentració i relaxació amb el Brain Gym, matemàtics amb l’Abac Soroban i altres exercicis per ajudar a l’alumne en el seu aprenentatge.

TEATRE (P3 a 6è): L’objectiu del curs és introduir els infants al món del teatre per mitjà del joc dramàtic, tot desenvolupant la seva imaginació i capacitat creativa. El joc dramàtic és una eina per al desenvolupament cognitiu i social. Es treballarà el descobriment de les arts escèniques a partir del cos, la veu, la relació amb l’espai i el treball en equip. Es prepararà un taller de teatre que es mostrarà al final del curs.

LES OPCIONS D’HORARI DE TOTES LES ACTIVITATS ENCARA NO ESTAN 
DEFINIDES. LES CLASSES ES PODRAN IMPARTIR DURANT EL MIGDIA DE
14:00H A 15:00H O BÉ PER LA TARDA DE 16:30H A 17:30H/18:00H. DE TOTA 
MANERA ES CONCRETARAN EN FUNCIÓ DE LES INSCRIPCIONS QUE ES 
REBIN.

NOTÍCIES DE GELIDA